Η άμεση λύση στη διακοπή του καπνίσματος!

Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν κόβουν το τσιγάρο μέχρι να συμβεί ένα σοβαρό ιατρικό συμβάν. Επειδή γνωρίζουμε ήδη όμως το πόσο βλαβερό είναι το τσιγάρο για τον οργανισμό, αν δεν θέλουμε να φτάσουμε και εμείς στο σημείο να πάθουμε κάτι σοβαρό για να το κόψουμε, πρέπει να πάρουμε την απόφαση τώρα.

Ακόμα και με την απόφαση όμως η διακοπή του καπνίσματος είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τους χρόνιους καπνιστές. Είμαι σίγουρη πως θα έχεις δοκιμάσει όλα τα προϊόντα του εμπορίου, όπως αυτοκόλλητα ή τσίχλες και τα περισσότερα από αυτά είναι αναποτελεσματικά.

Την λύση στο πρόβλημα του τσιγάρου έρχεται να δώσει μια πρωτοποριακή συσκευή, το Real Quit. Πρόκειται για δύο μικρούς βιομαγνήτες, οι οποίοι τοποθετούνται στο επάνω μέρος του αυτιού και βοηθούν στο να κόψουμε άμεσα το τσιγάρο. Οι βιομαγνήτες είναι επιχρυσωμένοι με χρυσό 24 καρατίων για να μην προκαλούνται αλλεργίες και τοποθετούνται σε αυτό το μέρος του αυτιού γιατί συνδέεται νευρολογικά με μεγάλο μέρος του σώματος. Έτσι ελέγχεται η επιθυμία του οργανισμού για νικοτίνη και το κόψιμο του τσιγάρου έρχεται σαν φυσική επιθυμία, χωρίς νεύρα.

Διαδικασία

methodos realquit

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Στο κουτί που θα σου έρθει στο σπίτι θα βρεις ένα σετ με μαγνήτες. Με το δάχτυλό σου θα πάρεις τον πιο μικρό και θα τον τοποθετήσεις στην μπροστινή πλευρά του αυτιού και τον πιο μεγάλο στην πίσω πλευρά, ώστε να εφάπτονται.

Οι μαγνήτες δεν πρόκειται να φύγουν και δεν χρειάζεται να τους έχεις όλη μέρα. Αρκούν 3 με 4 ώρες ημερησίως. Οι 3 ώρες είναι το ελάχιστο και οι 4 το μέγιστο. Δεν θα πρέπει να ξεφύγεις από αυτό το πλαίσιο και είναι προτιμότερο να τους φοράς όταν θα είσαι χαλαρός. Τις πρώτες 6-7 ημέρες μπορείς να καπνίζεις παράλληλα, αν και θα δεις πως δεν θα έχεις την επιθυμία για τσιγάρο. Παρόλα αυτά αν στην πρώτη εβδομάδα δεν έχεις ήδη κόψει το τσιγάρο, κάν’ το εκείνη τη στιγμή. Οι μαγνήτες θα έχουν ήδη επηρεάσει την παραγωγή ενδορφινών που προκαλούν την επιθυμία για κάπνισμα και θα σου είναι πλέον πολύ εύκολο. Συνέχισε να χρησιμοποιείς τους μαγνήτες Real Quit για τις επόμενες 20-25 ημέρες για μόνιμα αποτελέσματα.

Πρόκειται για μία μέθοδο, η οποία μοιάζει με τον βελονισμό, αλλά χωρίς βελόνες και την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνος σου στο σπίτι. Επίσης, είναι μια πολύ πιο οικονομική λύση και αξίζει όσο μερικά πακέτα τσιγάρα. Σίγουρα αξίζει τον κόπο γιατί εκτός από χρήματα, θα εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος φτάνει το 93% όσων το δοκίμασαν, ενώ τα ποσοστά όσων προσπάθησαν να κόψουν το τσιγάρο με άλλες μεθόδους είναι μόλις στο 34%. Είναι ένα πολύ απλό προϊόν που θα σε βοηθήσει να κόψεις άμεσα το τσιγάρο, να σταματήσεις να μυρίζει η αναπνοή σου, να έχεις λεκιασμένα δόντια και χέρια και σίγουρα σου εξασφαλίζει υγεία.

Η παραγγελία του Real Quit είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται να πληρώσεις μέσω ίντερνετ, παρά μόνο όταν έρθει το προϊόν στο σπίτι σου. Επίσης συνοδεύεται από εγγύηση ενός χρόνου. Είναι μια συσκευή που αξίζει να δοκιμάσει ο καθένας που έχει σκοπό να κόψει το κάπνισμα και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα θεαματικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις το Real Quit από εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0