Η επανάσταση στην τριχόπτωση!

Η επανάσταση στην τριχόπτωση έρχεται πλέον με ένα απλό προϊόν, τον ορό FulFix και μπορεί να δώσει μια μόνιμη λύση κατά της τριχόπτωσης και να δημιουργήσει νέες ισχυρές τρίχες, ακόμα και στα σημεία που δεν υπήρχαν καθόλου.

Η τριχόπτωση συμβαίνει σε άντρες και γυναίκες και δεν έχει να κάνει πάντα με την ηλικία. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος άνθρωπος να χάσει μεγάλο μέρος των μαλλιών του είναι πολλοί, όπως το στρες, η απότομη αύξηση ή απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη, η έλλειψη πρωτεΐνης στον οργανισμό ακόμα και η χρήση προϊόντων styling ή βαφές που δεν είναι κατάλληλες.

Ο λόγος όμως για τον οποίο αρχίζουν τα μαλλιά να πέφτουν είναι η υπερβολική αύξηση της ορμόνης DHT, η οποία προκαλεί την αποδυνάμωση των θυλάκων της τρίχας, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται και να μην έχουν την φυσιολογική ανάπτυξη τα μαλλιά. Η επαναστατική φόρμουλα που χρησιμοποιείς ο ορός FulFix δρα απ’ ευθείας στο πρόβλημα μειώνοντας τα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης και για αυτό τα αποτελέσματα είναι τόσο άμεσα.

Αναλυτικότερα το FulFix εκτός από τη μείωση της ορμόνης DHT στο τριχωτό της κεφαλής, σταματά την επιπλέον τριχόπτωση, θρέφει τους θύλακες της ρίζας και ενισχύει την ανάπτυξη νέων τριχών, επισπεύδοντας μάλιστα την αύξηση κατά 3 φορές και ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών κατά 4 φορές.

Επιπλέον τα νέα μαλλιά θα έχουν το αρχικό χρώμα τους, ακόμα και αν τα υπόλοιπα έχουν αρχίσει να ασπρίζουν, χαρίζει δύναμη και λάμψη, τα μαλλιά σταματούν να λαδώνουν και επίσης η ενυδάτωση που προσφέρει σταματά τη δημιουργία ψαλίδας και έτσι τα μαλλιά δεν σπάνε.

Τα αποτελέσματα λοιπόν ωφελούν σε δύο τομείς. Αποφεύγεται η τριχόπτωση και δημιουργούνται νέες τρίχες και επίσης τα μαλλιά αποκτούν ξανά την υγεία τους όντας πιο δυνατά και λαμπερά από ποτέ.

Το προϊόν έχει δημιουργηθεί από σπάνια και ισχυρά βότανα σε συνδυασμό με εκχύλισμα φυτών. Η φυσική αυτή φόρμουλα δίνει στα μαλλιά τις βιταμίνες που χρειάζονταν και έτσι εξαλείφεται ο ορμονολογικός λόγος από τον οποίο δημιουργούνταν η τριχόπτωση. Επίσης οι βιταμίνες κάνουν τα μαλλιά να αυξάνονται έως και 3 φορές πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και ένα σημείο του τριχωτού της κεφαλής που είναι εντελώς άδειο, μπορεί να γεμίσει με τρίχες άμεσα. Οι νέες τρίχες που δημιουργούνται είναι πολύ ισχυρότερες από τις προηγούμενες και πλέον δεν υπάρχει λόγος να πέσουν, αφού έχει εξισορροπηθεί η ορμόνη DHT και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον ορό και σε 2-3 μήνες τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από εμφανή, αφού τα μαλλιά σας θα είναι πιο πλούσια και υγιή από ποτέ.Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και θα σας πάρει ελάχιστο από τον χρόνο σας. Αρκεί να ψεκάζετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα σε λουσμένα, νωπά μαλλιά, 5-10 ψεκασμούς.

Το ποσοστό επιτυχίας του προϊόντος είναι πολύ υψηλό και οι μόνες περιπτώσεις στις οποίες δεν βοηθά είναι σε ανθρώπους που έχουν πολύ ιδιαίτερες ορμονολογικές διαταραχές. Παρόλα αυτά το FulFix συνοδεύεται από την παρακάτω εγγύηση και αν δεν έχει σταματήσει η τριχόπτωση σε ένα μήνα, τότε επιστρέφονται απ’ ευθείας τα χρήματά σας. Γι’ αυτό η δοκιμή είναι ακόμα πιο εύκολη.

eggyhsh fulfix

Προλάβετε να παραγγείλετε τον ορό FulFix όσο ακόμα βρίσκεται σε προνομιακή μειωμένη τιμή που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0