Μόδα-Ομορφιά

Ο κορσές που αδυνατίζει – Waist Trainer!

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που ξεχνάμε τη διατροφή μας λόγω των διακοπών και ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πάρει κιλά χωρίς να το καταλάβουμε και το σώμα μας έχει αλλάξει. Τώρα όμως είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουμε μια σωστή διατροφή και γυμναστική για να δούμε αποτελέσματα και να μην αφήσουμε την κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Επειδή όμως πάντα θέλουμε άμεσα αποτελέσματα για να μην απογοητευόμαστε ο επαναστατικό κορσές Waist Trainer μπορεί να μας δώσει αυτό που θέλουμε ακόμα πιο άμεσα και να δούμε αποτέλεσμα απώλειας πόντων στην μέση κιόλας από τις πρώτες 10 ημέρες.

Ο κορσές είναι η αρχαιότερη τεχνική που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για να δείχνει καλύτερη η κορμοστασιά τους και φυσικά να αναδεικνύουν την λεπτή μέση τους. Δεν υπάρχει κανένα πιο θηλυκό στοιχείο σε μια γυναίκα από την λεπτή μέση, που αναδεικνύει παράλληλα τις καμπύλες μας.

Οι συμβατικοί κορσέδες όμως μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη δυσφορία λόγω του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους, όπως και ανεπανόρθωτη βλάβη στα ζωτικά όργανα. Για αυτό ο κορσές Waist Trainer είναι κατασκευασμένος από λάτεξ, ώστε να σφίγγει μόνο όσο πρέπει, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Λόγω της σύνθεσής του μπορείτε να τον φοράτε καθημερινά και για όλες τις ώρες της ημέρας. Έχοντας τον κορσέ σφιχτό γύρω από την μέση ο κορμός παραμένει ίσιος και δεν χαλάει η στάση του σώματος, ενώ παράλληλα το υλικό που περιέχει δημιουργεί εφίδρωση στην περιοχή της κοιλιάς προκαλώντας εφίδρωση με αποτέλεσμα να χάνετε πόντους, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Φυσικά από μόνος του δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά συνδυαστικά με την άθληση και τη σωστή διατροφή έχεις άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Μάλιστα θεωρείται απαραίτητος για την γυμναστική, καθώς κρατά το σώμα και αποφεύγονται τραυματισμοί που είναι πολύ εύκολο να γίνουν με μια μόνο λάθος κίνηση κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και δημιουργεί μια αίσθηση σάουνας στην συγκεκριμένη περιοχή και φυσικά σε βοηθά να δουλεύεις τις προβληματικές περιοχές που θέλεις να χάσεις άμεσα λίπος και πόντους.

Επίσης καθώς συμπιέζει την περιοχή της κοιλιάς μειώνει αισθητά την όρεξη και έτσι αποφεύγονται τα μεγάλα γεύματα, αλλά βοηθά στο να τρως πολλές φορές μικρές ποσότητες.

Η απώλεια πόντων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 17 εκατοστά, χωρίς όμως να περιορίζεται η κίνηση. Μπορείς να τον φοράς ακόμα και στις δουλειές του σπιτιού, ώστε να μειωθεί ο πόνος στην πλάτη και τη μέση. Επίσης θεωρείται απαραίτητο για τις νέες μητέρες, οι οποίες θέλουν να χάσουν άμεσα τα κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς όμως να κρεμάσει η κοιλιά.

Τέλος, η σύνθεση και η κατασκευή του κορσέ Waist Trainer είναι που τον κάνει μοναδικό, αφού το λάτεξ διώχνει τις τοξίνες και έτσι μειώνεται το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και έχει τρεις σειρές από κόπιτσες δημιουργημένες από αλύγιστο υλικό, για να είναι ανθεκτικός, ενώ στο ενδιάμεσο υπάρχει βαμβακερό υλικό για να μην σε ενοχλεί.

Επίσης οι τρεις σειρές από κόπιτσες διευκολύνουν στο να χάσεις όσο περισσότερο λίπος μπορείς και να λεπτύνει αρκετά η μέση σου. Μετά τον πρώτο καιρό θα το φοράς στην δεύτερη σειρά, ενώ αφού θα έχεις χάσει κι άλλους πόντους μπορείς να τον φοράς στην τρίτη σειρά για ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα. Στις πρώτες 10 ημέρες ήδη θα δεις το σώμα σου να αλλάζει. Αγόρασε τον κορσέ Waist Trainer σε μειωμένη τιμή μόνο από εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0