Μόδα-Ομορφιά

Το αόρατο σουτιέν Fly Bra!

Δεν υπάρχει πιο θηλυκό και sexy ρούχο από τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη. Το αιώνιο πρόβλημα όμως είναι τι σουτιέν πρέπει να φορέσουμε. Τα σουτιέν με τιράντα σιλικόνης φαίνονται πολύ και είναι αντιαισθητικά. Η γυμνή πλάτη είναι αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε όταν αγοράζουμε ένα τέτοιο φόρεμα ή μια μπλούζα.

Η λύση σε όλα αυτά είναι το Fly Bra, το αόρατο σουτιέν, το οποίο πραγματικά δεν φαίνεται από πουθενά, ενώ παράλληλα χαρίζει απίστευτη στήριξη στο στήθος. Επί της ουσίας πρόκειται για θήκες φτιαγμένες από υποαλλεργική σιλικόνη, για να μην δημιουργούνται αλλεργίες, οι οποίες στηρίζουν το στήθος και μας χαρίζουν την άνεση που θέλουμε.

Πάμε να δούμε πως χρησιμοποιείται το Fly Bra.

 

Αφού κολλήσεις τις θήκες στο στήθος, στην συνέχεια τραβάς και σφίγγεις το κορδονάκι που βρίσκεται ανάμεσά τους. Με αυτό τον τρόπο το σουτιέν γίνεται ακόμα πιο σταθερό, αλλά και ανορθώνει το στήθος. Έτσι δεν θα έχεις να ανησυχείς για το πως φαίνεται το στήθος σου στις μπλούζες και τα φορέματα με βαθύ ντεκολτέ, γιατί θα είναι πιο sexy από ποτέ.

Τα απλά cups που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και πολλές φορές το στήθος καταλήγει να φαίνεται άσχημο. Η πρωτοπορία του σουτιέν έγκειται στο γεγονός πως είναι απίστευτα σταθερό, χωρίς να χρειάζεται τιράντες.

Το Fly Bra κυκλοφορεί σε 2 χρώματα, μπεζ και μαύρο. Το μέγεθος του είναι ένα και κάνει σε όλα τα μεγέθη, από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο στήθος. Ενώ αν έχεις μικρό στήθος τότε είναι ακόμα πιο κατάλληλο για σένα γιατί με την ανόρθωση φαίνεται τουλάχιστον 1 με 2 νούμερα μεγαλύτερο, κάτι που θα μπορούσες να πετύχεις μόνο με ένα σουτιέν με μπανέλα και αρκετή ενίσχυση, το οποίο συχνά προκαλεί δυσφορία.

Επίσης αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως το συγκεκριμένο σουτιέν μας λύνει τα χέρια για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Τα περισσότερα επίσημα φορέματα έχουν έξω την πλάτη ή λεπτές τιράντες και υφάσματα και έτσι δυσκολευόμαστε να βρούμε τι σουτιέν θα βάλουμε.

Το Fly Bra όμως μας λύνει τα χέρια και φυσικά δεν χρησιμοποιείται μόνο μια φορά, αλλά με τη σωστή φροντίδα μπορούμε να το έχουμε για χρόνια. Αφού το βγάλουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το πλύνουμε με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αφήσουμε να στεγνώσει, όχι όμως στον ήλιο για να μην ξεραθεί η σιλικόνη και δεν κολλάει. Ύστερα βάζουμε τα προστατευτικά καλύμματα και το αποθηκεύουμε στο κουτί του.

Αν είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις κάτι τέτοιο και είσαι διστακτική αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το σουτιέν είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη και είναι σίγουρο πως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Για να είσαι ακόμα πιο σίγουρη για τη σταθερότητα, βάλε το Fly Bra αμέσως μετά το μπάνιο, ώστε να είναι το δέρμα καθαρό. Πρόσεξε όμως να έχεις σκουπίσει πολύ καλά την περιοχή και να μην εφαρμόσεις κρέμες. Είσαι έτοιμη να καταπλήξεις με το πλούσιο μπούστο σου και χωρίς ενοχλήσεις από μπανέλες ή τιράντες, αρκεί να προμηθευτείς το αόρατο σουτιέν που θα βρεις εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0