Το πιο αποτελεσματικό gel κατά των κιρσών!

Οι κιρσοί είναι ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Οι πιο κύριοι είναι η καθημερινότητα, η καθιστική ζωή στην οποία όλοι είμαστε αναγκασμένοι λόγω της δουλειάς, η εμμονή με τις δίαιτες οι οποίες δεν περιέχουν αρκετές φυτικές ίνες, τα πολλά βάρη στο γυμναστήριο, τα ορμονολογικά φάρμακα και τα στενά παντελόνια σε συνδυασμό με τα ψηλά παπούτσια, τα οποία σταματούν την κανονική ροή του αίματος.

Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα σου δημιουργώντας κιρσούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως είναι κάτι καθαρά εξωτερικό και εμφανισιακό και προκειμένου να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση αμελούν τη θεραπεία τους. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως οι κιρσοί μπορεί να δημιουργήσουν φλεβίτιδα, θρόμβωση, θρομβοβλεφίτιδα, θρομβοεμβολή και τροφικά έλκη.

Τα παραδοσιακά προϊόντα δεν μπορούν να προσφέρουν θεραπεία στους κιρσούς, αλλά το gel VaricoFix έχει αποδειχθεί πως μπορεί να θεραπεύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει ξεκινήσει από την Αμερική, το οποίο έχει παρασκευαστεί από φυσικά υλικά και με τη χρήση της νανοτεχνολογίας.

Τα αρχικά συμπτώματα από τα οποία μπορείς να καταλάβεις ότι πάσχεις και εσύ από κιρσούς και να μην το αμελήσεις είναι ο πόνος στα πόδια, την αίσθηση καψίματος, τη φαγούρα, το πρήξιμο, τις βραδινές κράμπες και το μούδιασμα.

Το gel VaricoFix όμως λόγω των μοναδικών φυσικών συστατικών του είναι σε θέση να απαλείψει όλα αυτά τα συμπτώματα, να μειώσει το οίδημα και τον πόνο και να βελτιώσει την αποκατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και έτσι τονώνει και αποκαθιστά το πρόβλημα των κιρσών.

Για μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορείς να χρησιμοποιείς το gel 2 φορές την ημέρα, ενώ η μία από αυτές θα πρέπει να είναι σίγουρα το βράδυ που τα πόδια είναι αρκετά κουρασμένα. Λίγο μασάζ αρκεί για να απλώσετε την κρέμα, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και λίγο πριν φορέσετε τα ρούχα σας, αφού απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν αφήνει λεκέδες. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και προληπτικά εφαρμόζοντας το μία φορά την ημέρα, όταν νιώσετε πόνο στα πόδια και είναι αρκετά κουρασμένα. Τα φυσικά του συστατικά δεν θα προκαλέσουν καμία παρενέργεια και γι’ αυτό η χρήση είναι ελεύθερη.

Τα ενεργά συστατικά από τα οποία αποτελείται το VaricoFix είναι:

  • Η άρνικα, ένα φυτό που βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και επουλώνει πληγές και μώλωπες.
  • Το εκχύλισμα Σφραγίδας του Σολομώντα, που έχει συσφικτική δράση, τονώνει τις φλέβες και βοηθά στη μείωση των κηλίδων του δέρματος.
  • Οι κώνοι κυπαρισσιού επαναφέρουν την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και κάνουν τις φλέβες πιο δυνατές.
  • Το εκχύλισμα από τη Σεντέλα ασιάτικα τονώνει τις φλέβες και διατηρεί την αγγειακή ακεραιότητα.
  • Το ρούσκο έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι αποτελεσματικό κατά της αγγειακής ανεπάρκειας.
  • Η ηπαρίνη εμποδίζει την δημιουργία θρόμβων και δρα ενάντια σε οποιαδήποτε διαταραχή των αιμοφόρων αγγείων.

Με όλα αυτά τα φυσικά συστατικά το gel είναι πολύ αποτελεσματικό κατά του πρηξίματος και αποκαθιστά πλήρως τις διογκωμένες φλέβες και τη φλεβική στάση. Τώρα μπορείς και εσύ από το σπίτι να αντιμετωπίσεις αυτή τη σοβαρή ασθένεια των κιρσών πριν διογκωθεί το πρόβλημα, με ένα πολύ αποτελεσματικό και οικονομικό προϊόν το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0