Η/Υ / ΗλεκτρονικάΠροϊόντα

Aξεσουάρ τεχνολογίας -canguro.gr

Το Canguro.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ειδικεύεται στα αξεσουάρ τεχνολογίας. Σκοπός του είναι να κάνει γνωστά στην Ελληνική αγορά μεγάλα τεχνολογικά brands του εξωτερικού.


Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία premium θηκών για τις μεγαλύτερες ναυαρχίδες των Apple, Samsung, Huawei και LG. Τονίζουμε πως οι θήκες κατασκευάζονται κυρίως στην Ν. Κορέα και εισάγονται επίσημα από το Canguro.gr. Επίσης εισάγουμε προϊόντα της Anker και της RAVPower, οι δυο μεγαλύτερες εταιρείες στο κομμάτι των power bank. Οι τιμές των προϊόντων είναι ανάλογες της ποιότητάς τους, έχουμε στοχεύσει στο κοινό το οποίο θέλει να δώσει στην συσκευή του αυτό που δεν μπορεί να δώσει άλλο κατάστημα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει συλλέξει πληροφορίες και χαρ/ικά από τα μεγαλύτερά τεχνολογικά site του κόσμου. Σκοπός μας η αναλυτική περιγραφή στον τελικό καταναλωτή και η μέγιστη εμπειρία φιλοξενίας από ένα eshop στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά. Επίσης διαθέτουμε και Αγγλική γλώσσα στο μενού αλλά και στην προβολή των προϊόντων.


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0