Μόδα-Ομορφιά

Αντιρυτιδική κρέμα με γκότζι μπέρι!

Το να μεγαλώνει κανείς έχει θετικά και αρνητικά. Στα θετικά σίγουρα προσμετράται η εμπειρία και η διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων, μέσα στα αρνητικά όμως είναι η γερασμένη εικόνα που δεν αρέσει σε κανέναν. Οι πρώτες ρυτίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο είναι μεγάλο σοκ για κάθε άνθρωπο.

Τότε ξεκινάμε να ψάχνουμε λύσεις για να αποκαταστήσουμε την εικόνα μας όσο πιο γρήγορα και ανέξοδα γίνεται. Τα botox και τα lifting σίγουρα δεν είναι και η πιο ιδανική λύση, καθώς είναι πολυέξοδες θεραπείες και καλώς ή κακώς το να κάτσουμε στο κρεβάτι του πλαστικού δεν είναι και ότι καλύτερο, ειδικά για όσους δεν τα πάνε καλά με τις βελόνες και τις επεμβάσεις.

Η πιο γρήγορη απάντηση στο πρόβλημα των ρυτίδων έρχεται από την πρωτοποριακή κρέμα Goji Cream. Όπως μαρτυρά και το όνομά της, περιέχει συστατικά από τους θεραπευτικούς καρπούς γκότζι μπέρι, που όπως έχουν δείξει οι έρευνες είναι μια υπερτροφή που βοηθά σε πολλούς τομείς της υγείας και θα αναπτύξουμε παρακάτω όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει ο συγκεκριμένος καρπός στο δέρμα μας.

Συγκεκριμένα τα ώριμα γκότζι μπέρι περιέχουν:

 • τα 20 πιο πολύτιμα αμινοξέα
 • βιταμίνη C, 500 φορές περισσότερο σε σύγκριση με ίση ποσότητα από ένα πορτοκάλι
 • βιταμίνη Ε
 • σίδηρο, 15 φορές περισσότερο σε σύγκριση με ίση ποσότητα μήλου
 • σύμπλεγμα βιταμινών B
 • βεταΐνη

Όλες οι βιταμίνες που περιέχονται στην Goji Cream μέσω των γκότζι μπέρι σε συνδυασμό με την βεταΐνη έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα να σταματά η διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και να βελτιστοποιείται η λειτουργία τους.

Γι΄αυτό η κρέμα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία είναι εμφανή στις δύο εβδομάδες χρήσης και μπορούν να χαρίσουν ένα πολύ πιο νεανικό και φρέσκο δέρμα. Τα οφέλη της Goji Cream δεν σταματούν εκεί όμως γιατί ο συνδυασμός παραγόντων είναι που την κάνει τόσο αποτελεσματική και απαραίτητη για την επιδερμίδα. Αναλυτικότερα η καθημερινή χρήση της συγκεκριμένης κρέμας βοηθά στα παρακάτω:

 • Προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία και για αυτό είναι ιδανική για όλες τις εποχές του έτους
 • Αποκαθιστά τα κύτταρα του δέρματος μέσω των βιολογικών ενεργών υλικών που περιέχει
 • Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα καταπολεμούν τις ρυτίδες και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή τους
 • Ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου από τα κατώτερα στρώματα του δέρματος, κάνοντας το να αποκτήσει ξανά την ελαστικότητά του.

Είναι μαι θεραπεία την οποία μπορείς να ακολουθείς καθημερινά και να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη σε μόλις 10 ημέρες, ενώ τα συστατικά της κρέμας την κάνουν να διαρκεί για 24 ώρες και έτσι μόνο μία εφαρμογή καθημερινά είναι αρκετή.

Η Coji Cream είναι η μοναδική κρέμα, η οποία βασίζεται σε φυσικά συστατικά και έχει τόσο άμεσα αποτελέσματα, ενώ έχει υποστεί σε όλους τους δερματολογικούς και κλινικούς ελέγχους, όπως επίσης και η εφαρμογή της είναι πάρα πολύ απλή.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να καθαρίσεις καλά το δέρμα με μια λοσιόν ή ένα ειδικό πανάκι και στη συνέχεια να απλώσεις τη κρέμα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Αν θέλεις και εσύ να δείχνεις νεότερη, εξαφανίζοντας τις ρυτίδες μπορείς να δοκιμάσεις την Coji Cream που θα βρεις εδώ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
 • Total (0)
Compare
0