Ειδικός νάρθηκας για να απαλλαγείς από το κότσι!

Το κότσι είναι μια δυσμορφία που δημιουργείται στα πόδια και έχει πολλές αιτίες, όπως η κληρονομικότητα, η πλατυποδία και η χρήση ακατάλληλων παπουτσιών, όπως πολύ ψηλά τακούνια. Το κότσι μπορεί να εμφανιστεί τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες με πιο μεγάλες πιθανότητες για τις γυναίκες λόγω των ψηλοτάκουνων παπουτσιών.

Αυτό που προκαλείται είναι έντονος πόνος, παραμόρφωση και των υπόλοιπων δακτύλων αλλά και ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να σε αποτρέψει από το να φοράς ανοιχτά παπούτσια για να μην φαίνεται. Το πιο δύσκολο όμως είναι η δυσφορία που νιώθει καθένας που έχει κότσι, καθώς κανένα παπούτσι δεν είναι πλέον βολικό.

Το πρόβλημα με το κότσι μπορεί να λυθεί με χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτό είναι αρκετά δαπανηρό, έχει πολύ πόνο και δεν είναι εφόρου ζωής. Στο 39% των ανθρώπων που υπεβλήθησαν σε χειρουργική επέμβαση δημιουργήθηκε ξανά το πρόβλημα.

Ο ειδικός νάρθηκας Valgomed που προσαρμόζεται στο μεγάλο δάχτυλο μπορεί να φέρει τη λύση. Είναι κατασκευασμένο από ειδική σιλικόνη και είναι ικανό να διατηρήσει το ανατομικό σχήμα του ποδιού, φέρνοντας το δάχτυλο στη θέση του ακόμα και όταν έχει γείρει αρκετά και καθορίζει την άρθρωση που έχει υποστεί το πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο σταματά η εξέλιξη της νόσου, μετά από κάποιο καιρό χρήσης η άρθρωση επιστρέφει στην αρχική της θέση και φυσικά σταματά ο πόνος στο πόδι και τα δάχτυλα και το περπάτημα γίνεται ξανά φυσιολογικό.

Ανεξάρτητα από το πόσο έχει προχωρήσει το πρόβλημα με το κότσι, με τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορείς να απαλλαγείς τελείως. Θα πρέπει να φοράς τον ειδικό νάρθηκα Valgomed για 6 με 10 ώρες ημερησίως και ακόμα και στα πιο βαριά περιστατικά οι δύο μήνες συνήθως είναι αρκετοί.

Όσο για τα παπούτσια, αυτό δεν θα πρέπει να σε απασχολεί, καθώς η ειδική του σύνθεση το κάνει να μην φαίνεται και έτσι μπορείς να το φοράς ακόμα και με ανοιχτά παπούτσια χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον νάρθηκα στο δάχτυλο και να πιέσεις σφιχτά το στερεωτικό.

Τα αποτελέσματα που θα δεις από το Valgomed είναι πολλά καθώς αποτρέπει να υπάρξει μια μετέπειτα παραμόρφωση, μειώνει το βάρος στο μπροστινό μέρος του ποδιού και εξαλείφει τους μώλωπες.

Επίσης τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά σε σύγκριση με όλες τις άλλες μεθόδους. Το ειδικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο προστατεύει το δέρμα ανάμεσα από τα δάχτυλα και έτσι αποτρέπεται η δημιουργία ερεθισμών και κάλων, όπως επίσης και η υποαλλαεργική του σύνθεση εγγυάται πως δεν θα υπάρχουν δερματικά εξανθήματα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχει την κατάλληλη θέση σε όλα τα δάχτυλα και έτσι λύνει το πρόβλημα των αλληλοκαλυπτόμενων δακτύλων και τέλος ταιριάζει τέλεια στο πόδι, χωρίς να χαλάει την αισθητική εμφάνιση.

Οι πρώτες αλλαγές μπορούν να είναι εμφανείς από τις πρώτες 14 κιόλας μέρες χρήσης του νάρθηκα Valgomed. Αν θέλεις και εσύ να απαλλαγείς μια και καλή από το ενοχλητικό κότσι που σε δυσκολεύει στο περπάτημα, κάνει τα πόδια σου να πονούν συνεχώς και είναι άσχημο στην όψη με τα ανοιχτά παπούτσια μπορείς να προμηθευτείς τον ειδικό νάρθηκα από σιλικόνη Valgomed από εδώ και να νιώσεις ξανά όπως πριν σε λίγο μόνο καιρό χρήσης.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Compare items
  • Total (0)
Compare
0